Cafe & Bar Routa on täydellinen paikka Ylläksellä tulla juomaan vaikkapa kuppi ihanan kuumaa espressoa tai huumaavaa haudutettua teetä, ja salaisella reseptillä valmistettu glühwein lämmittää kylmimmänkin kulkijan. Kaakaot maistuvat terästettynä tai ilman, totit ihan muuten vain. Kannattaa tulla maistamaan, miten hyvin Roudan juomat joko lämmittävät tai viilentävät, tarpeen mukaan.

Meiltä saat myös kylän herkullisimmat leivät, pullat ja leivokset. Paikallisten leipureiden etevistä käsistä syntyvät niin perinteiset kampanisut kuin korvapuustitkin. Makeiden leivonnaisten lisäksi tarjolla on toki perinteiset sämpylät ja rieskat.

Kahvilatuotteiden ohella saat Roudasta maittavia ruokia, niin isommille hiihtäjille kuin pienemmille pulkkamäen laskijoille. Kermaiset keitot lohesta, savuporosta tai kanasta lämmittävät kylminä päivinä varmasti. Keiton kera tarjolla on paikallisen leipomon leipomaa ruisleipää.

Roudasta saat myös Erilaisia salaatteja sesonginmukaan, ne maistuvat keveämmän ruuan ystäville. Jos kaipaat jotain tuhtimpaa ja hyvää nopeasti, Roudan herkkulistalta löydät ruuat jotka vievät kielesi mennessään.